Agenda de concert Înapoi

Concert clasic cu Orchestra de Cameră Radio

Publicat: luni, 16 Aprilie 2018 , ora 13.11
Orchestra de Cameră Radio vă invită miercuri, 18 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Radio, să audiați un concert al cărui program vă va încânta: Gluck - Mozart - Haydn. Orchestra va fi dirijată de Gian Luigi Zampieri, un nume cunoscut melomanilor pentru echilibrul interpretărilor. Alături de Dansul furiilor din opera Orfeu și Euridice de Ch. W. Gluck și Simfonia nr. 44 în mi minor, Trauersinfonie de J. Haydn, programul serii va mai oferi în interpretarea solistei concertiste a Orchestrelor Radio, Dana Borșan, Concertul nr. 27 în si bemol major pentru pian și orchestră, KV 595 de W. A. Mozart.

Dana Borșan are la activ o fructuoasă colaborare cu Orchestra de Cameră Radio. În anul 2006 au încheiat un proiect unic până acum în istoria muzicii românești, Integrala concertelor pentru pian și orchestră de W. A. Mozart, eveniment realizat în premieră în viața noastră muzicală, materializat în concerte cu public, înregistrări speciale pentru fonoteca Radio și un album de 8 CD-uri publicate de Editura Casa Radio.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical din țară și în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Biletele și abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor și Corurilor Radio se pot achiziționa on-line prin rețeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio și sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos și Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.