Agenda de concert Înapoi

Concert Caritabil Colectiv oferit de Fundația Calea Victoriei. Eroica de Beethoven - Dirijor Tiberiu Soare

Publicat: marți, 25 Octombrie 2016 , ora 11.24
La un an după tragedia din Club Colectiv, ne mobilizăm din nou împreună cu prietenii noștri de la Universitatea Națională de Muzică Bucuresti si organizăm un nou concert caritabil în beneficiul supraviețuitorilor incendiului din Club Colectiv.

Concertul va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.30, la Universitatea Națională de Muzică, Sala Enescu. Ne vom reîntâlni atunci cu dirijorul Tiberiu Soare si cu inimoșii muzicieni de la Symphactory Orchestra, care au venit cu inițiativa de a ajuta, prin muzică, tinerii care au avut de suferit în incendiu, pentru a-și continua tratamentele necesare și costisitoare.

La concert, orchestra va interpreta Simfonia a III-a, "Eroica", de Ludwig van Beethoven, o poveste muzicală despre luptă și curaj. Vă invităm să vă bucurați de această muzică extraordinară și să vă alaturați inițiativei noastre și a muzicienilor.

Alături de noi va fi fotograful Miluta Flueras, unul dintre supravietuitorii tragediei.

Donația minimă recomandata este de 50 de lei/persoană. Astfel putem ajunge la o sumă semnificativă, care să-i ajute cu adevarat pe tinerii care încă se confruntă cu urmările accidentului. Fondurile strânse sunt acordate în totalitate acestor tineri, implicarea noastră și a tuturor muzicienilor fiind pro bono.

Donațiile se vor depune, înainte de începerea concertului, în urna transparentă, sigilată, ce va fi preluată de reprezentanții Fundatiei Estuar. Fundația Estuar este una dintre organizațiile care se ocupă de cazul Colectiv.

Accesul în sală se va face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile. Pentru a putea gestiona locurile la acest concert (nr. maxim de participanți), vă rugam să vă inscrieti pe adresa CONTACT@VICTORIEI.RO.

Data: 2 Noiembrie 2016, ora: 18.30

Cost: Donatie min. recomandată: 50 lei

Locul de desfășurare: Universitatea Națională de Muzică, Sala Enescu, Str. Stirbei Voda. nr. 33, București