Se întâmplă la Radio România Înapoi

Campania Radio România Regional, Eu aleg România, la final

Publicat: joi, 6 Decembrie 2018 , ora 9.21

Eu aleg România, proiect inițiat și realizat de rețeaua studiourilor teritoriale Radio România, a început în urmă cu 5 ani și vorbește despre mândria de a fi român și de a aparține României. Am adunat 500 de motive pentru care să rostim din toată inima, oricând: eu aleg România!

Din 2014, v-am prezentat 500 de materiale în formă audio, video și text, on air și online, în programele proprii ale studiourilor teritoriale Radio România din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Timișoara și Târgu-Mureș, pe site-ul proiectului www.eualegromania.ro, pe paginile de socializare ale studiourilor teritoriale (Facebook și Twiter) sau pe canalul Youtube dedicat proiectului eualegromania.ro.

Au muncit pentru realizarea lor 8 echipe de producție din toata țara: au fost sute de ore de filmare, declarații, interviuri și prezentări, mii de ore de editare audio și video, toate pentru a ilustra cele cinci ediții Eu aleg România.

Zilnic, cei peste 1,6 milioane de ascultători ai Radio România Regional au avut acces la toate producțiile audio Eu aleg România. 20 de milioane de minute au fost vizionate pe canalul Youtube al proiectului, unde se găsesc toate filmele campaniei, la acestea adăugându-se vizionările pe rețelele de socializare.

În anul 2014 am vizitat 100 de locuri de vis ale României. 100 de locuri ce merită cunoscute, vizitate și promovate, puncte de reper pentru evoluția noastră, destinații încărcate de frumusețe, spiritualitate, cultură, inedit sau spectaculozitate.

Anul următor, am redescoperit 100 de români pentru istoria lumii. Am prezentat valoarea cea mai de preț pe care o are acest popor - puterea de creație și, mai ales, rezultatele unor oameni care au contribuit la dezvoltarea universală a științei și la îmbogățirea culturii mondiale.

În 2016, am aflat 100 de povești de aur ale sportului românesc. 100 de sportivi sau echipe care au făcut să răsune imnul țării noastre la marile competiții internaționale. Viața și realizările acestor români de excepție vorbesc de la sine și fiecare poveste este o dovadă de muncă, abnegație și sacrificii.

Anul trecut am ascultat cele mai frumoase 100 de melodii ale românilor, în interpretări de excepție ale elitei muzicii ușoare și populare românești, ce au încântat sufletul multor generații.

În anul Centenarului, am spus cea mai frumoasă poveste a unei țări - Istoria românilor în 100 de momente esențiale. 100 de evenimente ce au determinat construirea unei națiuni unite, puternice, demne și independente.

Locuri, oameni, fapte... aceasta este România! Cunoaște-o mai bine, exploreaz-o mai mult, iubește-o necondiționat și dacă totuși mai ai nevoie, găsești cel puțin 500 de motive pe www.eualegromania.ro. Echipa Radio România Regional îți mulțumește pentru fidelitate.