Se întâmplă la Radio România Înapoi

București fm te provoacă să descoperi valorile României

Publicat: luni, 20 Februarie 2017 , ora 16.05
Expoziția Eu aleg România! - 100 de povești de aur ale sportului românesc te așteaptă timp de o lună în Piața Universității, la Muzeul Municipiului București.

100 de legende vii, sportivi sau echipe, care au făcut să răsune imnul României la marile competiții internaționale. Descoperiți poveștile fiecăruia dintre ei, cu munca, reușitele, sacrificiile și bucuria de a ajunge în vârf, pe site-ul bucurestifm.ro, pe pagina proiectului eualegromania.ro și pe paginile de facebook și twitter.

8 echipe de producție din toată țara, 75 de ore de filmare și înregistrări audio, mărturii și imagini inedite, 200 de ore de editare - toate pentru a ilustra drumul campionilor români care au cucerit lumea.

Proiectul Radio România Regional Eu Aleg România se derulează timp de cinci ani, până în 2018, și propune locuri, evenimente și oameni de excepție pentru România 100!

Expoziția Eu aleg România! - 100 de povești de aur ale sportului românesc, organizată de București fm, rămâne la Palatul Suțu până pe 20 martie, iar accesul este liber.