ACUM:
21.00
Scena europeană
Înregistrări sau concerte în direct.
Urmează: 22.30 Interpretul zilei (R) Marile nume din prezent și din trecut.
Apoi: 23.30 De 10 ori despre... romantism (R) Un serial de inițiere, mai ales, pentru tinerii ascultători.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM - Be FM

Bookmark and Share
Publicat: luni, 12 Septembrie 2016 , ora 10.44
Grila nouă cu un caroiaj tzais respectă ultimele tendințe în materie de CHR. Colecția Prêt-à-porter de toamnă - iarnă marca București FM se numește Be FM și din 12 septembrie aduce în fața publicului activ consumator de radio produse noi, urban style cu un look fresh și ușor de ascultat.

Be fresh, be smart, be cool... Be FM! este noul mesaj care se încadrează perfect în dorințele actuale ale consumatorilor tineri. Be FM "full pieces" e onair 24 de ore din 24.

Două produse noi vor face cu siguranță senzație în acest sezon.

Primul este un produs destinat publicului matinal, feminin și masculin, care combină informația, muzica și buna dispoziție într-un melanj extrem de dorit, în special în marile aglomerări urbane.

Matinalul revine într-o formulă explozivă cu Răzvan Petre și Laufer Bari, doi constănțeni, naturalizați în București care vor face show de show. Vor defila în fiecare dimineață de la 6:30 cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți începe ziua. Puși pe glume, cu hitul la baionetă, țintesc punctul slab al bucureșteanului proaspăt trezit (cine nu e grumpy dimineața?) și îi alungă morocăneala cât ai zice "petre". În ultimii doi ani de când realizează matinalul București FM, Răzvan Petre a câștigat numeroși fani, acum însă joacă la dublu, alături de Laufer Bari. Cei doi ne promit dimineți victorioase, cu muzică bună și artiști în vogă.

Ca și în sezonul trecut, cei mai fresh artiști din România vin în studio în fiecare dimineață să își lanseze noile piese, iar vinerea Răzvan și Bari, cu tot cu artiști, se plimbă în cele mai frecventate (de fete frumoase) locuri din București.

În concluzie, "ca să ai susttes... în viață, Be FM de dimineață!"

Vorba lui Hevito... cum care Hevito? Cel mai dominican artist al momentului din România, care din acest sezon devine VO-ul BFM, alături de Cristi BcKain (un motiv în plus să stai pe 98,3).

Bună dimineața, București! din 12 septembrie, de luni până vineri, între 6:30-10:00. Realizatori: Răzvan Petre și Laufer Bari. Producător: Mihaela Costache.

Și mai e ceva bun de tot, pus deoparte pentru tine. Care trebuie împărțit cu alții:

Din 12 septembrie, pe București FM 98,3, În Comunitate revine într-o nouă formulă. Mihaela Ioniță și Răzvan Ursuleanu s-au săturat de expresia "în țara asta se vorbește mult și nu se face nimic"... așa că fac emisiune, pe fapte!

Mihaela are păreri, Răzvan are opinii. Unul e "pentru", celălalt "total împotrivă". Unul e yin, celălalt yang. Și amândoi au subiecte fierbinți pentru tine, pentru noi, pentru Comunitate. Aduc invitați cu inițiative, cu proiecte și mai ales cu fapte. Despre care vorbesc. Nu mult. Fix o oră. Zilnic între 14:00 și 15:00.

Ne sfătuiesc să nu ne abținem și, dacă simțim că trebuie, să spunem în direct la 021.314.31.90, să expediem mesajul la 0741.22.22.02 sau să postăm comentul pe Facebook.

Din 12 septembrie, de luni până vineri, între 14:00 și 15:00 pe București FM și pe bucurestifm.ro. Realizatori: Mihaela Ioniță și Răzvan Ursuleanu. Producător: Andreea Mazilu.

Și dacă te întrebi "De ce Be FM?", răspunsul este simplu: "De excepție!".