ACUM:
17.00
Arpeggio (R)
Beethoven & more pentru două ore.
Urmează: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 18.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Aviz favorabil raportului de execuție bugetară al SRR pentru anul 2014

Bookmark and Share
Publicat: miercuri, 17 Iunie 2015 , ora 9.30
Comisia pentru Buget a Camerei Deputaților a dat în unanimitate aviz favorabil raportului de execuție bugetară al SRR pentru anul 2014.

Președintele-director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a ținut să precizeze că anul 2014 a fost cel mai bun din punct de vedere financiar, începând din decembrie 1989.

Perioada 2013 - 2014 a adus creșteri în toate sectoarele, iar Radio România a devenit, astfel, lider de piață la nivel național, urban și în municipiul București.

Profitul pe anul 2014 a fost de 7,7 milioane lei, iar instituția nu are credite și nu înregistrează întârzieri la plata facturilor, a mai afirmat Ovidiu Miculescu.

Totodată, Radioul public este parte a mai multor organizații internaționale de profil și în contextul instituțiilor similare din alte țări, reprezintă un exemplu de bune practici.

Parlamentarii din Comisia de Buget-Finanțe a Camerei Deputaților au felicitat Societatea Română de Radiodifuziune pentru echidistanța politică, dar și pentru calitatea emisiunilor culturale. Raportul SRR a primit aviz favorabil și de la Comisia de Buget-Finanțe din Senatul României.