Agenda de concert Înapoi

Avanpremieră: 'Stradivarius la Operă'

Publicat: joi, 17 Noiembrie 2016 , ora 11.27

Miercuri 23 noiembrie, ora 20.00 la Teatrul Elisabeta va avea loc Concertul Extraordinar Stradivarius la Operă, anunțând cel mai nou proiect al artiștilor de talie internațională Răzvan Stoica și Andreea Stoica.

În cadrul evenimentului iubitorii de muzică clasică vor descoperi un concept inedit de "operă pe patru corzi" în aranjament original Stoica, inspirat din opere celebre și îndrăgite precum Carmen sau Thais. Audiția este o Avanpremieră ce promite o experiență muzicală memorabilă, concertul urmând a fi continuat prin turneul oficial Stoica 2017 atât în România, cât și în Olanda, Germania, Franța și Polonia.

Programul serii include 70 de minute de muzică clasică și o degustare de vin românesc de la una din cele mai renumite podgorii din țară, urmate de o sesiune de autografe și posibilitatea de a socializa cu protagoniștii.

Răzvan Stoica - artist român stabilit de 12 ani în Amsterdam, este unul dintre cei mai importanți tineri muzicieni ai momentului. Tehnica excepțională și pasiunea interpretării au atras admirația publicului și a criticilor din întreagă lume, fiind onorat cu peste 30 de premii muzicale internaționale. Din anul 2009, Răzvan cântă la o vioară Antonius Stradivarius datată din anul 1729, pe care a câștigat-o prin competiția de prestigiu "Strad Prize" de la Salzburg. În urmă cu 3 ani, a cucerit marele premiu al EURORADIO New Talent Competition desfășurat la Bratislava, atrăgând atenția lumii întregi. (www.razvanstoica.com)

Andreea Stoica - absolventă a celebrului "Royal Conservatory" din Amsterdam performează atât împreună cu fratele său, Răzvan Stoica, cât și ca pianist solist și, de asemenea, ca artist invitat alături de Orchestra Kamerata Stradivarius. Apare frecvent pe renumite scene: Gewandhaus Leipzig, Het Concertgebouw Amsterdam, Berlin Konzerthaus și Teatro Regio Torino.

Teatrul Elisabeta se află într-o frumoasă clădire de patrimoniu construită în stil eclectic, ce datează din anul 1912, fiind una dintre cele mai semnificative clădiri reprezentând stilul arhitectural al epocii. De-a lungul timpului, clădirea a reprezentat sediul mai multor importante instituții ale statului, cum ar fi Clubul Austro Ungar și Micul Senat al României.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate prin rețeaua eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/ avanpremieră-stradivarius-la-opera-bucuresti-teatrul-elisabeta-918785/performance.html.

Pentru informații referitoare la organizarea evenimentului, va rugăm să ne contactați: Management: Andreea Duminicioiu, Telefon 0743 677 543. e-mail: andreea@visionevent.ro